De când e vedetă, Cezar Ouatu iese pe stradă doar îmbrăcat în bărbat, ca să nu fie recunoscut

De teama jurnaliştilor şi a fanilor dezlănţuiţi, celebrităţile apelează la cele mai trăsnite metode de a-şi ascunde identitatea. Reprezentantul României la Eurovision nu face excepţie, acesta declarând recent că, pentru a nu fi recunoscut, obişnuieşte să iasă pe stradă îmbrăcat în bărbat.

“Cu toţii ştiţi că nu pot fi eu însumi decât purtând o rochie flamboaiantă, de aceea s-ar putea să vă surprindă că umblu în travesti”, spune Ouatu. “Dar fanii şi paparazzi pot fi deseori agasanţi şi chiar periculoşi, aşa că prefer să pun pe mine o pereche de blugi şi un tricou, sau chiar pantaloni de stofă şi o cămaşă cadrilată, ca să nu mă recunoască nimeni. Câtă vreme nu deschid gura, trec foarte bine drept bărbat. Şi Angela intră uneori în joc şi spune că sunt ‘iubitul’ ei, ne amuzăm teribil.”

“Ca să nu fie recunoscut, Cezar merge foarte departe cu deghizările”, a confirmat prietena acestuia. “Pe lângă hainele bărbăteşti, poartă păr fals pe piept, uneori chiar şi barbă. Doar apropiaţii îşi dau seama că e el.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 iunie 2013 10:06

Alte articole

Vezi mai mult