E și el om și are slăbiciunile lui! Mihai Gâdea a recunoscut că îi e greu fără Dan Voiculescu și de când patronul Antenelor a ajuns la închisoare, Gâdea doarme cu un cur de pluș. Soția lui Gâdea spune că în mai multe dimineți i-a găsit curul de pluș leoarcă, dar nu știe dacă de la lacrimi sau de la bale.gadea_cur_plus_voiculescu.jpg

”L-a botezat Dom Profesor. E făcut pe comandă, după un mulaj al feselor domnului Voiculescu, pe care îl are toată lumea din Antene. Mihai îl ține strâns în brațe și înainte să adoarmă mamă mamă ce-l mai smotocește și-l pupăcește!”, explică soția lui Gâdea.

Gâdea e atât de pasionat de curul lui de pluș, că atunci când merge cu mașina îl ține pe volan, pentru că dacă face accident curul de pluș să acționeze ca un air-bag și să-și îngroape botul cât mai adânc între fesele care l-au propulsat în cariera media.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Monday, 18.05.2015 11:58 Monden

National Cinematografic