Fenomen ciudat în plină pandemie! Mii de tinere din cartierele de fiţe ale marilor oraşe au fost văzute umblând printre blocuri cu castraveţi pe ochi, mânjite pe faţă cu tot felul de substanţe păstoase.

mascacastraveticovid.jpg
"Am văzut la televizor că trebuie să ieşim din casă cu masca pe faţă. De obicei mi-o dădeam jos când mergeam la plimbare cu fetele, dar e OK şi aşa. Doar că trebuie să tai feliile de castravete super-subţire, ca să văd prin ele, altfel mă împiedic şi cad în bot. Şi am buzele destul de umflate deja, credeţi-mă", spune Marieta, 23 de ani.

"Pentru coronavirusul ăsta am ales o mască antirid cu efect de lifting, cu ou, extract de pătrunjel şi ulei de măsline. Dacă e soare afară, până ajung acasă se transformă într-o omletă delicioasă, plină de proteine şi totuşi uşoară", adaugă Tina, 29 de ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 23.04.2020 12:00 Monden

National Cinematografic