De când PornHub Premium se dă gratis, românii fac de două ori mai mult sex

Nu toate veștile care vin din zona pandemiei sunt de rău augur. Iată, se mai întâmplă și lucruri bune: de când PornHub Premium este gratis, românii fac de două ori mai mult sex.

„Acum fac sex dimineața, înainte să mă spăl pe dinți, după care un duș, o facea, o omletă și înainte să citesc știrile, mă așez la calculator și mai fac un pic de sex. Merg la cumpărături pe la prânz, după ce pleacă pensionarii, mănânc și înainte de somnicul de prânz mai fac un pic de sex. Dup-amiaza, fac niște sex după ce termin ședințele din casă sau de la job și încă unul înainte de culcare. Soția? Da, presupun că face și ea sex, de când suntem amândoi acasă nu prea ne mai vorbim”, a povestit Marcel Constantin, un tânăr pasionat de sex.

PornHub dă asigurări că sexul practicat de vizitatorii site-ului este unul sănătos și sigur, încât riscul transmiterii de boli venerice este aproape zero. Spre deosebire de alte site-uri neserioase, ca Youtube sau Netflix, PornHub nu a redus calitatea streamingului și încă se mai găsesc filme HD pe platformă, ba chiar și 4K.

Scris de Ef
3 aprilie 2020 14:04
Citește mai mult despre: PornHub

Alte articole

Vezi mai mult