De când s-a scumpit benzina, cocalarii aleargă noaptea pe stradă şi fac „vrum vrum“

Viața de cocalar trebuie să meargă înainte, indiferent de condiții. O demonstrează voința de fier de care dau dovadă mai mulți cocalari din București, care nu și-au abandonat stilul de viață în fața vitregiilor vremii.

Cum benzina s-a scumpit constant în ultimele luni, cocalarii bucureșteni s-au văzut nevoiți să renunțe la turele de noapte cu BMW-ul printre blocuri, pentru că altfel nu le-ar mai fi rămas bani și pentru semințe. Asta însă nu i-a îngenunchiat.

E adevărat că nu mai au mașini pe care să le tureze și să facă drifturi cu ele noaptea, dar cocalarii au gură. Așa că acum aleargă noaptea printre blocuri și fac „vrum vrum“ la portavoce, să nu uite nimeni din cartier că ei încă sunt acolo.

Cu timpul, unele grupuri de cocalari au devenit din ce în ce mai bine organizate. În timp ce un cocalar face „vrum vrum“, un altul imită sunetul făcut de roți la drifturi, în timp ce un altul imită sunetul de claxon. Locatarii care vor să doarmă nici nu-și dau seama că aud doar voci de cocalari, nu de BMW care face drifturi.

Scris de Calin
16 februarie 2022 17:35
Citește mai mult despre: BMW cocalari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult