Explozie de homosexuali printre fumători de când vremea s-a răcit. Cum trebuie să stea afară în frig dacă vor să fumeze, bărbații ajung să experimenteze lucruri pe care altfel nu le-ar fi încercat niciodată. De la fumat afară în frig până la a deveni homosexual se pare că mai e un singur pas, pe care tot mai mulți fumători îl fac.

fumat_afara_homosexuali.jpg ”Știți cum e, afară e frig, nu stai niciodată la o singură țigară și cu timpul începe să te ia frigul”, povestește Geo Lemandroi, un bucureștean trecut recent în tabăra homosexualilor. ”Zice unul «Hai mai aprope, să ne înzălzim unul de celălalt», tu te apropii, din greșeală se mai atinge una-alta și la a patra ieșire la țigară, când între timp s-a adunat și suficient alcool, te trezești cu o pulă-n cur de nici nu-ți dai seama.”

Tendința de a se transforma în homosexuali transpare dealtfel și din ce băuturi tind fumătorii să bea după ce ies afară la o țigară. ”Când ajunge în local, un astfel de bărbat își comandă vodcă, whisky sau alte tării, dar după câteva ieșiri la țigară numai cu paiul în gură îl vezi, că își ia numai cocktaiul-uri de femei, cele mai colorate băuturi posibile”, confirmă un chelner din Centrul Vechi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 21.10.2016 19:15 Monden

National Cinematografic