De când stau afară în frig să fumeze, bărbații se încălzesc unul de celălalt și devin homosexuali

Explozie de homosexuali printre fumători de când vremea s-a răcit. Cum trebuie să stea afară în frig dacă vor să fumeze, bărbații ajung să experimenteze lucruri pe care altfel nu le-ar fi încercat niciodată. De la fumat afară în frig până la a deveni homosexual se pare că mai e un singur pas, pe care tot mai mulți fumători îl fac.

”Știți cum e, afară e frig, nu stai niciodată la o singură țigară și cu timpul începe să te ia frigul”, povestește Geo Lemandroi, un bucureștean trecut recent în tabăra homosexualilor. ”Zice unul «Hai mai aprope, să ne înzălzim unul de celălalt», tu te apropii, din greșeală se mai atinge una-alta și la a patra ieșire la țigară, când între timp s-a adunat și suficient alcool, te trezești cu o pulă-n cur de nici nu-ți dai seama.”

Tendința de a se transforma în homosexuali transpare dealtfel și din ce băuturi tind fumătorii să bea după ce ies afară la o țigară. ”Când ajunge în local, un astfel de bărbat își comandă vodcă, whisky sau alte tării, dar după câteva ieșiri la țigară numai cu paiul în gură îl vezi, că își ia numai cocktaiul-uri de femei, cele mai colorate băuturi posibile”, confirmă un chelner din Centrul Vechi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
21 octombrie 2016 17:10
Citește mai mult despre: fumat homosexual

Alte articole

Vezi mai mult