De ce costă 2700 lei curcanul lui Scărlătescu? Nu doar că-l gătește, ți-l și mănâncă

Prețul aparent nesimțit anunțat de restaurantul lui Chef Scărlătescu pentru curcanul lui special de Crăciun nu e deloc mare, spune chiar Cătălin Scărlătescu. El precizează că nu doar că gătește curcanul uriaș, dar vine personal și îl mănâncă, pentru că cine altcineva ar putea consuma 15 kg de carne la o singură masă?

Scărlătescu, care a slăbit recent foarte mult, spune chiar că și-a micșorat stomacul ca să poată mânca un singur curcan o dată, nu 3-4 curcani, cum mânca mai demult la o singură masă. Chef Scărlătescu spune că e normal să ceară 2700 lei, pentru că în primul rând e vorba de timpul lui și mai ales de salariu: ”Satisfacția e să vezi un gras cum se îndoapă cu curcanul, nu să-l mănânci tu”.

”Curcanul în sine e o chestie ieftină, îndopată cu hormoni, de pe la o Avicola de-asta dubioasă de lângă București. Restul ingredientelor le iau din Dragon, de la chinezi, că sunt cele mai ieftine. Altfel pe oricine îl duce capul să dea cu niște condimente pe curcan și să-l țină 3-4 ore la cuptor”, precizează Scărlătescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 decembrie 2022 14:00
Citește mai mult despre: curcan Scărlătescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult