De Dragobete bărbaţii români ţin un minut de reculegere în memoria victimelor Valentine’s Day

Sute de mii de bărbaţi din România sunt invitaţi să ţină azi un minut de reculegere în memoria victimelor gravelor evenimente prilejuite de aşa-zisa sărbătorire a Valentine’s Day.

După momentul de reculegere, bărbaţii vor depăna amintiri despre ororile pe care le-au trăit atunci şi îşi vor aduce aminte de colegii şi prietenii dispăruţi.

„Au fost clipe de groază, ziua părea că nu se mai termină. A fost poate cel mai urât eveniment din viaţa mea”, susţine Decebal Popescu, preşedintele asociaţiei Salvaţi Bărbaţii, un ONG de orientare anti-Valentine’s Day şi anti-Dragobete.

Membrii asociaţiei povestesc dramele unor cunoscuţi, ajunşi de nerecunoscut după ultimul Valentine’s Day.

„Un prieten, nu vreau să-i dau numele, a făcut ceva pe sistem nervos de-a ajuns să-şi cumpere singur flori. Vă daţi seama prin ce a trecut omul ăla?”, întreabă retoric Decebal Popescu.

Bărbaţii speră că acţiunea de azi va reprezenta un semnal de alarmă faţă de abuzurile la care sunt supuşi în mod repetat bărbaţii, în numele unor practici barbare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
24 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult