S-a săturat pur şi simplu să i se tot cotrobăie prin buzunare! Indiferent că merge cu noile autobuze Otokar sau cu nişte rable obişnuite, tânărul student Decebal Popescu e agasat zilnic de hoţii ieşiţi la vânătoare de portofele. Din fericire, acesta a găsit o soluţie inedită: şi-a cusut buzunarele, iar acum îşi ţine portofelul în chiloţi, în dreptul şliţului de la pantaloni.

ingenios_protectie_anti_hoti.jpg
"În sfârşit, nu mai stau cu teama că-mi ia cineva portmoneul fără să simt. Ar trebui să desfacă un rând de nasturi din ăia babani, de şliţ serios de blugi. Şi chiar dacă trece de ei, dedesubt, lipit de portofel, am un penis care simte tot!", se laudă Decebal sub privirile oripilate ale unor colege de facultate.

"În schimb, mi-e foarte frică de hoţii care profită de aglomeraţie ca să taie genţi şi sacoşe cu lama", recunoaşte tânărul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 19.02.2019 10:50 Monden

National Cinematografic