De Moș Nicolae, Rareș Bogdan a primit o nuia roz cu striații

Se pare că a fost un rău! Rareș Bogdan susține că s-a trezit azi dimineață cu o nuia specială în ghetuțe, de Moș Nicolae. În loc de dulciuri, Rareș a constatat că Moșul i-a băgat în ghete o nuia roz, cu multe noduri, groasă și foarte dureroasă, potrivit declarațiilor europarlamentarului, care ar fi testat-o imediat după ce a găsit-o.

”Dacă mai mulți români ar primi o astfel de nuielușă, cred că n-ar mai exista atâta stres și atâta încrâncenare”, spune Rareș Bogdan. ”Mulți români merită să fie pedepsiți chiar și simbolic cu o asemenea nuielușă, pentru derapajele de comportament, de limbaj, sau pur și simplu ca să-și amintească prețul libertății”, a mai declarat europarlamentarul, îmbujorat.

Rareș Bogdan spune că inițial nici nu și-a dat seama că e o nuia și chiar a gustat-o, crezând că e o acadea mai specială. Abia după ce a realizat că e dintr-un plastic dur dar foarte alunecos s-a îndrăgostit iremediabil de nuielușă și chiar a luat-o cu el în Parlamentul European, unde s-a și autopedepsit în baie cu ea, judecând după gemetele dureroase.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 decembrie 2022 16:30
Citește mai mult despre: Moș Nicolae Rareș Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult