Mai să nu fie recunoscut de copiii cărora le-a împărțit cadouri anul acesta! Moș Crăciun a abordat un look nou, fără barba care l-a făcut celebru în lumea întreagă. „N-aș vrea să fiu confundat cu un hipster, eu sunt om serios”, a explicat acesta. 

mos-craciun-fara-barba.jpg

„Am auzit pe fiul meu plângând în sufragerie, am năvălit deîndată acolo și ce văd? Un bătrân cocoșat, îmbrăcat în roșu, care punea cadouri sub brad. Fi-miu a crezut că e șeful de scară care vrea să plătim întreținerea și a făcut ce fac și eu de obicei, a izbucnit in plâns”, a povestit un român care a fost martor la transformarea moșului. 

Moș Crăciun a răspuns acuzelor că arată dubios precizâd că, măcar, nu arată penibil. „Hei, oi fi boșorog și urât, dar nu ma întreabă nimeni pe stradă ce formație obscură îmi place, dacă vin diseară la protest în centru sau dacă nu cred că noi, generația Facebook, ar trebui să schimbăm România în bine”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 25.12.2014 11:14 Monden

National Cinematografic