Cristi Borcea a devenit alt om de când a intrat din nou la închisoare! Apropiaţii spun că acesta şi-a schimbat radical stilul de viaţă, iar acum lăbeşte văzând cu ochii.

borcea_singur_in_inchisoare.jpg
"De când a intrat la noi, cred că a lăbit vreo 10 kg. S-a tras la faţă, e de nerecunoscut. Nu ştiu să fie la vreo cură de lăbire, pur şi simplu nu-i stă gândul la mâncare şi atunci normal că lăbeşte. Bietul de el o să ajungă un schelet ambulant dacă o ţine tot aşa cu lăbitul", oftează Georgel Tănase, paznic la Rahova.

"Când a stat după gratii mai demult, era mai optimist, primea vizite conjugale, nu dădea semne de lăbiciune", spune Geani, prieten al lui Borcea. "Sigur, nu e rău să lăbeşti, dar nici în halul ăsta. Sper că n-a început să bage în el pastile pentru lăbit, pierzi repede din greutate dar rişti tot felul de complicaţii."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 25.04.2019 19:22 Monden

National Cinematografic