Fostul finanţator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a fost audiat recent într-un dosar de evaziune fiscală. Ca să nu fie reținut, Borcea a plătit o cauțiune de 2 milioane de lei, fapt care i-a făcut pe mulţi români să intre la întrebări: cum îşi permite Borcea să scoată din buzunar atâţia bani într-un timp aşa scurt?

cristi_borcea_regele_reproducerii.jpg
Ei bine, răspunsul te va uimi! Într-o emisiune mondenă, Cristi Borcea şi-a dezvăluit secretul: "De câte ori fac sex, pun 10 bani într-un borcan!" Vedeta spune că astfel a reuşit să strângă sume surprinzător de mari, pe care le poate folosi ulterior pentru a-şi satisface micile mofturi, de exemplu o vacanţă, o maşină nouă sau o cauţiune de 2 milioane de lei.

"Ce înseamnă 10 bani? O nimica toată, dar când îi laşi să se adune... Dacă te hotărăşti acum să pui 10 bani deoparte de câte ori faci sex, într-o lună vei constata că ai vreo 4 milioane de lei curaţi!", i-a îndemnat Borcea pe telespectatori.

Alţi români spun însă că metoda nu e foarte eficientă. "Eu o încerc de un an şi abia am strâns de un bilet de autobuz", spune Aurel, profesor de matematică.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 05.11.2018 20:42 Monden

National Cinematografic