Fostul finanţator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a fost audiat recent într-un dosar de evaziune fiscală. Ca să nu fie reținut, Borcea a plătit o cauțiune de 2 milioane de lei, fapt care i-a făcut pe mulţi români să intre la întrebări: cum îşi permite Borcea să scoată din buzunar atâţia bani într-un timp aşa scurt?

cristi_borcea_regele_reproducerii.jpg
Ei bine, răspunsul te va uimi! Într-o emisiune mondenă, Cristi Borcea şi-a dezvăluit secretul: "De câte ori fac sex, pun 10 bani într-un borcan!" Vedeta spune că astfel a reuşit să strângă sume surprinzător de mari, pe care le poate folosi ulterior pentru a-şi satisface micile mofturi, de exemplu o vacanţă, o maşină nouă sau o cauţiune de 2 milioane de lei.

"Ce înseamnă 10 bani? O nimica toată, dar când îi laşi să se adune... Dacă te hotărăşti acum să pui 10 bani deoparte de câte ori faci sex, într-o lună vei constata că ai vreo 4 milioane de lei curaţi!", i-a îndemnat Borcea pe telespectatori.

Alţi români spun însă că metoda nu e foarte eficientă. "Eu o încerc de un an şi abia am strâns de un bilet de autobuz", spune Aurel, profesor de matematică.

Scris de Vasile | Monday, 05.11.2018 18:42 Monden

National Cinematografic