De unde are Borcea 2 milioane pentru cauțiune: De câte ori fac sex, pun 10 bani la borcan

Fostul finanţator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a fost audiat recent într-un dosar de evaziune fiscală. Ca să nu fie reținut, Borcea a plătit o cauțiune de 2 milioane de lei, fapt care i-a făcut pe mulţi români să intre la întrebări: cum îşi permite Borcea să scoată din buzunar atâţia bani într-un timp aşa scurt?

Ei bine, răspunsul te va uimi! Într-o emisiune mondenă, Cristi Borcea şi-a dezvăluit secretul: „De câte ori fac sex, pun 10 bani într-un borcan!” Vedeta spune că astfel a reuşit să strângă sume surprinzător de mari, pe care le poate folosi ulterior pentru a-şi satisface micile mofturi, de exemplu o vacanţă, o maşină nouă sau o cauţiune de 2 milioane de lei.

„Ce înseamnă 10 bani? O nimica toată, dar când îi laşi să se adune… Dacă te hotărăşti acum să pui 10 bani deoparte de câte ori faci sex, într-o lună vei constata că ai vreo 4 milioane de lei curaţi!”, i-a îndemnat Borcea pe telespectatori.

Alţi români spun însă că metoda nu e foarte eficientă. „Eu o încerc de un an şi abia am strâns de un bilet de autobuz”, spune Aurel, profesor de matematică.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
5 noiembrie 2018 18:42
Citește mai mult despre: bani borcan cautiune cristi borcea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult