De Ziua Regelui, românii s-au dus în fața palatelor țigănești, ca să primească mici și bere gratis

De la informația că azi e Ziua Regelui și până la gândul că e rost de distracție nu e decât un pas mic pentru românul de rând. Așa că mii de români, hipnotizați de ideea că azi e ziua regelui, au luat cu asalt palatele țigănești, cu speranța că regele din interior le va oferi o paranghelie cu de toate – cu mici, bere și manele.

”Trăiască regele! Trăiască manelele”, scandau românii adunați în jurul palatelor țigănești. Și unii chiar au avut noroc, fiind poftiți în curtea palatelor unde, într-adevăr, era organizată o paranghelie cu mici și bere gratis. Cei rămași cu burta goală au devenit, în schimb, recalcitranți și au început să scandaze împotriva regelului, dar și împotriva guvernului și a președintelui.

Unii români chiar au luat la rând mai multe palate țigănești, alegându-se cu mici i bere din mai multe locuri. Întrebat dacă n-a fost în vizită și familia regală a României, un astfel de cetățean a răspuns, vizibil iritat: ”Cu Radu Duda să mănânci tu mici, că eu n-am chef să-mi stea în gât micii când îi văd fața aia de bou!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 mai 2015 13:34
Citește mai mult despre: bere manele mici rege tigan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult