Epidemia de Covid-19 afectează toate ramurile economiei, chiar și pe cele ale economiei subterane. În cadrul conferinței naționale a dealerilor care a avut loc într-un loc din București, mai mulți reprezentanți ai mediului de droguri s-au plâns că stau cu marfa pe stoc în urma suspendării mai multor festivaluri din România, cum ar fi Untold, Electric Castle sau Neversea.

drog_marijuana_jurnalisti.jpg

„Am ajuns să aruncăm marijuana la porci și pastile LSD la pisici, să ținem prețurile sus. Ce să mai vorbim că din cauza pandemiei nici nu am putut livra la capacitate maximă, că ne mai oprea poliția și cerea pe lângă declarație să tragă și ei un fum, două dacă vrem să nu ne pârască”, a povestit X... Y..., un cunoscut dealer de droguri din București.

Reprezentanții mai multor carteluri au cerut sprijin guvernamental în această perioadă, respectiv subvenționarea cu 30 de lei a gramului și 25 de lei a pastilei, cel puțin până se redresează economia. „Nu vrem să ajungem în situația să furăm sau să dăm în cap la oameni că avem nevoie de bani să ne hrănim și noi familiile. Aveți idee cât costă lunar să crești un copil cocainoman? Alocația nu ajunge nici pentru un gram de cox”, a precizat X... Y...

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 03.07.2020 18:43 Monden

National Cinematografic