Decăderea unui sex simbol: Romică Țociu, drogurile și operațiile estetice

Legendarul actor de comedie Romică Țociu s-a destăinuit într-un interviu istoric la Oprah vorbind despre viața și cariera sa, adicțiile sale, femeile pe care le-a iubit și regrete târzii. Acesta a povestit cum drogurile și operațiile estetice i-au distrus cariera, dar nu s-a arătat foarte deranjat de acest aspect.

Actorul, care în tinerețe era pus pe același piedestal cu Robert Redford și Ovidiu Iuliu Moldovan, a mărturisit cum și-a dorit să semene cât mai mult cu idolul său, instalatorul Mario, dar fără bască. A aruncat zeci de mii de dolari pe operații estetice, dar asta e un mizilic pe lângă banii pe care-i arunca pe droguri. „Nici nu mai țin minte de câte ori înainte să intru cu Cornel Palade pe scena Teatrului de Vară de la Venus băgam câte o linie de cox cu regretatul Dem Rădulescu”, a rememorat Țociu.

Odată un sex-simbol care frângea inimile adolescentelor pe litoral pe faleza de la Olimp, Romică Țociu arată acum departe de fizicul care l-a consacrat. Actorul spune că nu și-a refuzat nimic în viață și recunoaște că a făcut sex cu cel puțin 1000 de femei și posibil cu vreo doi băieți mai frumoși. A fost prins de nenumătate ori de paparazzi în poziții indecente, cum ar fi acest pictorial din revista Ciao, imediat după ce a „executat-o” pe soția șefului poliției rutiere Brașov.

10 martie 2021 16:34
Citește mai mult despre: droguri romica tociu sex simbol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult