O anomalie care prea mult timp a fost ignorată va fi în sfârșit remediată. Este vorba de cazul Loredanei, o cântăreață care folosește atât de mult glet când se machiază pe față încât e impropriu să-i spui persoană și nu clădire. Astfel, e ochipă de ingineri a stabilit că Loredana are regim de clădire și va trebui, prin urmare, să obțină număr de casă de la primărie.

loredana_mistrie_machiaj2.jpg ”O decizie absolut firească”, apreciază reputatul arhitect Decebal Popescu. ”Cei care trec pe lângă Loredana trebuie să știe la ce riscuri se expun. De pe o clădire poate să-ți cadă niște tencuială în cap, așa că păstrezi o distanță față de ea, lucru pe care nu-l faci față de o persoană. Cu număr de casă pe ea, Loredana nu va mai pune integritatea fizică a celor care trec pe lângă ea în pericol.”

Vestea că va trebui să-și înlocuiască buletinul cu un număr de casă nu i-a căzut deloc bine Loredanei. Nervoasă, aceasta a aruncat mistria cu care se machia pe geam, gest cum nu se poate mai neinspirat. Mistria l-a lovit în cap pe muncitorul care prepara la betonieră machiajul Loredanei și, în cădere, acesta a răsturnat betoniera cu totul, așa că Loredana va apărea diseară la o emisiune incomplet machiată. Doamne-ajută!

Scris de Calin | Tuesday, 05.06.2018 18:36 Monden

National Cinematografic