Decizie radicală în Teleorman! Pentru că e o vreme aşa frumoasă, şcolile se deschid azi pentru prima oară în 6 ani

Ne plângem de Gabi Firea că închide şcolile la fiecare adiere de vânt, dar în alte zone ale ţării situaţia e şi mai gravă! Cu toate acestea, există speranţă: în această dimineaţă, autorităţile judeţene din Teleorman au anunţat că, mulţumită vremii superbe de afară, şcolile vor fi astăzi deschise, pentru prima oară în mai bine de şase ani.

“În ultimii ani am avut aşa: inundaţii, caniculă, inundaţii, viscol, lăcuste, malarie, alte inundaţii, grindină, tsunami pe Dunăre, alegeri, Apocalipsă, scandal la birt. Pur şi simplu n-am avut când să redeschidem şcolile ”, precizează Adrian Mirişte, consilier judeţean.

“Din nou la muncă, după 6 ani! Sper să mai ştiu să citesc, să nu mă fac de râs”, spune Fernanda Popescu, învăţătoare într-un sat de lângă Videle. “Glumesc, oricum nu cred că o să vină niciun elev, e vreme de grătar, ies şi ei la iarbă verde cu copiii lor.”

În valoare de 14 milioane de euro, contractul pentru spargerea lacătelor la şcolile unde s-a pierdut cheia a fost adjudecat de firma Tel Drum.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 martie 2018 11:03

Alte articole

Vezi mai mult