Dedicaţii la Antena şi RTV. Trimiţi un sms de 5 euro cu numele cuiva şi ei ţi-l fac troacă de porci

Burtierele de la Antena 3 sau România TV vor deveni mult mai interesante în viitor, după ce ambele televiziuni au implementat un sistem de dedicații, similar cu cel folosit de televiziunile de muzică populară și manele. Astfel, dacă trimiți un SMS la un număr scurt cu numele dușmanului tău, jurnaliștii îl vor calomnia fără milă.

„Trimiți un SMS cu textul CĂCAT și numele persoanei care o vrei înjurată și producătorul de știri se va ocupa de restul. Acesta va fi acuzat că vrea să distrugă țara, că este sorosist, criminal sau terorist. Mesajul va apărea în timpul jurnalului de știri, pe burtiere”, spune un reprezentant al România TV.

Producătorii de la cele două posturi de știri spun că au ajuns la această soluție după ce tot mai multe companii au renunțat la calupurile publicitare pe cele două televiziuni. Jurnalistul Mirel Curea a anunțat, separat, că pentru încă doi euro în plus scrie și un editorial în EvZ în care umple de zoaie pe oricine cere publicul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 februarie 2017 10:38
Citește mai mult despre: antena 3 înjurături Romania TV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult