Defecţiune majoră la fabrica de ulei de rapiţă, din cauza unui selfie stick uitat în lan

Românii nu ştiu să strângă după ei nici după ce merg la grătar, nici după ce-şi fac selfie-uri în rapiţă. În urmă cu câteva ore, o fabrică de ulei din Medgidia era cât pe-aci să explodeze din cauza unui selfie stick uitat în rapiţă de un grup de turişti neglijenţi.

„Nu e prima oară când se întâmplă. Ne gândim serios să îngrădim rapiţa. Tăbliţele cu ‘selfie-ul interzis’ n-au avut nici un efect, afurisiţii le scot în photoshop”, spune Decebal Popescu, fermier dobrogean. „Tot un băţ din ăsta mi-a rupt anul trecut dinţii de la combină. Vecinul meu şi-a vândut deja terenul şi acum pune rapiţă într-un loc mai puţin pitoresc, cu nişte blocuri în spate.”

Cei mai păguboşi hipsteri, adaugă agricultorul, sunt ăia care îşi fac selfie-uri cu cărţi ca să arate pe Instagram că sunt #sapiosexuali. „Dacă greblez un pic lanul ăsta găsesc cel puţin un Yuval Harari, câţiva Cărtăreşti şi un Murakami. Astea atrag caprele, care când termină de mâncat literatura încep să ne rumege rapiţa.”

Nu doar selfie-urile îi fac pe turişti să tragă pe dreapta în lanuri. „În mod normal, rapiţa e albă. Doar asta de pe marginea drumului e galbenă sau, pe alocuri, maro. Oribil”, adaugă fermierul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 iunie 2018 11:06

Alte articole

Vezi mai mult