Deja ninge? În studioul lui Capatos asistentele TV au apărut cu urme de zăpadă în colţul gurii

S-a lăsat frigul în București dar puțină lume știe că în această seară a început să ningă puternic. Revenite în studio după o pauză publicitare, câteva din asistentele lui Capatos aveau deja zăpadă în colțul gurii, iar una avea promoroacă și pe bărbie. 

Emisiunea a fost una plină de distracție și peripeții fiind invitat, ca de obicei, un țigan cu bani și un cocalar monden. Bordea a spus câteva glume amuzante, Dan Capatos a înflăcărat și el atmosfera în platou cu câteva aluzii bine plasate iar fetele au fost foarte impresionate de anvergura invitaților. 

Cel mai probabil în pauză au ieșit afară la țigară și ningea, pentru că asistentele încă mai aveau zăpadă pe ele. Una avea câțiva fulgi în păr iar alta avea zăpadă deja uscată pe rochie. „Ei, fetelor, dacă vă e frig afară eu zic să vă duceți la căldurică undeva, să puneți ceva în gură să nu mai tremurați așa”, le-a sfătuit Dan Capatos. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

28 noiembrie 2016 18:19
Citește mai mult despre: Capatos ninsoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult