Delia a premiat fanul cu numărul 1 milion care a întrebat-o „Când faci un copil?”

Artista Delia Matache are milioane de fani în România și, probabil, și peste hotare și nu este zi în care aceștia să nu-i transmită mesaje de admirație, felicitări și rugăminți pentru concerte extraordinare în satele în care locuiesc. Totuși, cea mai frecventă întrebare a rămas și va rămâne „Auzi, fată, dar un copil nu faceți și voi?”.

„Se strigă mai des asta decât refrenul pieselor mele”, spune cântăreața, care este întâmpinată pe scenă de copii cu flori ce o întreabă „Când scoți următorul album?” și „Un copil nu faci și tu?”. Delia chiar l-a premiat pe fanul cu numărul un milion care i-a pus această întrebare, oferindu-i un tur exclusiv al studioului de înregistrări, să-i arate că muncește mult și nu are timp să crească și copii.

Nu este prima oară când Delia face surprize tinerilor fani. În urmă cu 10 ani i-a arătat unui fan țâțele, tot după o întrebare similară, spunându-i „Ce vrei, mă, șmecherie, să tragă ăștia ca tine de ele până mă cocoșează? Lasă-mă și pe mine să mă bucur de tinerețe”.

Scris de Ef
14 noiembrie 2018 17:11
Citește mai mult despre: copil delia

Alte articole

Vezi mai mult