Delia, Cheloo și Bendeac vor lua mai puțini bani, după ce ANAF a încadrat iUmor la emisiuni de IT

Situație neplăcută pentru unele din cele mai îndrăgite vedete de televiziune. Conform datelor ANAF, emisiunea de umor de la Antena1, intitulată nefericit iUmor a fost încadrată la emisiuni de IT și va fi impozitată conform noilor prevederi ale codului fiscal. Practic, asta înseamnă că cei trei prezentatori vor lua mai puțini bani, dacă nu cumva li se mărește „brutul”.

„M-am uitat la emisiunea în cauză vreme de câteva ediții, nu am găsit nimic umoristic acolo. Sigur, jurații râd între ei și de cei ce vin să le spună glume, dar asta nu înseamnă că același lucru nu se petrece și într-o firmă normală de IT. E fata aia colorată, condamnatul penal Cheloo precum și, Mugur Mihăiescu de la Vacanța Mare, care în această emisiune interpretează un personaj numit, vă dați seama că e la mișto, Bendeac. Ha, Garcea credeai că scapi de brațul lung al legii fiscale? Te-ai înșelat!”, a declarat un vicepreședinte al ANAF.

Pentru a-și redobândi statutul de emisiune de umor producătorii vor trebui să conteste decizia la Tribunal și, apoi, după ce pierd, la Curtea de Apel și, într-un final, la Înalta Curte de Casație și Justiție. „Vorbim de un proces care va dura, cel mai probabil, câțiva ani buni, în care vor trebui spuse niște glume bune la fiecare înfățișare, nu prezentat de produse electronice cum ar fi microfoane, difuzoare, reflectoare de studio, camere video și microfoane de tip lavalieră”, a explicat un jurist.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

13 noiembrie 2017 19:33
Citește mai mult despre: ANAF Bendeac iumor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult