Delia Matache a surprins pe toată lumea azi, când a anunțat că s-a căsătorit cu Macanache, iar de acum încolo numele ei de scenă va fi Delia Matache Macanache. Și pentru că sunt un cuplu modern, a luat și Macanache numele Deliei, iar acum pe el îl cheamă Macanache Matache .

delia-si-macanache.jpg Cei doi au anunțat că speră să aibă împreună doi băieți, ale căror nume au fost stabilite deja. ”Pe primul îl vom boteza Oache Matache Macanache, iar pe cel de-al doilea Mache Macanache Matache. Deci Oache și Mache vor fi numele de botez ale celor doi”, a explicat Delia Matache Macanache.

Proaspătul cuplu a ținut să-i mulțumească în mod special nașului lor de cununie. ”Fără Lache Macanache, vărul lui Macanache Matache, probabil nu ne-am fi gândit niciodată să ne căsătorim. Mulțumim din inimă, Lache Macanache”, a transmis Delia Matache Macanache.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 17.06.2020 17:01 Monden

National Cinematografic