Delia s-a căsătorit cu Macanache și acum o cheamă Delia Matache Macanache

Delia Matache a surprins pe toată lumea azi, când a anunțat că s-a căsătorit cu Macanache, iar de acum încolo numele ei de scenă va fi Delia Matache Macanache. Și pentru că sunt un cuplu modern, a luat și Macanache numele Deliei, iar acum pe el îl cheamă Macanache Matache .

Cei doi au anunțat că speră să aibă împreună doi băieți, ale căror nume au fost stabilite deja. ”Pe primul îl vom boteza Oache Matache Macanache, iar pe cel de-al doilea Mache Macanache Matache. Deci Oache și Mache vor fi numele de botez ale celor doi”, a explicat Delia Matache Macanache.

Proaspătul cuplu a ținut să-i mulțumească în mod special nașului lor de cununie. ”Fără Lache Macanache, vărul lui Macanache Matache, probabil nu ne-am fi gândit niciodată să ne căsătorim. Mulțumim din inimă, Lache Macanache”, a transmis Delia Matache Macanache.

Iar acum proaspătul cuplu Matache-Machanache se pregătește de-o vacanță în Grecia sau Bulgaria, inspirați probabil de cele 16 motive pentru care e mai bine să-ți faci vacanța la greci sau la bulgari.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iunie 2020 15:01
Citește mai mult despre: delia matache

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult