Delicios! A apărut un sortiment nou de bomboane cu lichior: au 5 litri şi sunt în formă de damigeană

Te-ai săturat să mănânci o cutie întreagă de bomboane cu lichior ca să te ameţeşti un pic? Un producător din Huşi are soluţia ideală pentru setea ta de dulciuri! Potrivit jurnalului “Trăscăul azi”, tânărul întreprinzător Sandu T. a lansat recent pe piaţă un sortiment de bomboane în formă de damigeană, umplute cu cinci litri de lichior delicios de vişine pe bază de ţuică.

“Ideea mi-a venit când am primit cadou o cutie de bomboane Bucuria. Credeţi-mă, n-a fost nicio bucurie să sug lichiorul din fiecare ciocolăţică, la sfârşit mi-era greaţă şi abia dacă mă luasem”, recunoaşte părintele bomboanelor uriaşe. “Atunci mi-am spus: Sandule, eşti un individ capabil, de ce nu inventezi ceva mai bun, mai frumos, elegant, cât de cât? Nu vreau să mă laud, dar au fost foarte bine primite aici în Huşi, şi sper să deschid curând un magazin la Bucureşti!”

Conform site-ului oficial al fabricii huşene, bomboanele cu 5 litri de lichior sunt disponibile în prezent în lăzi de câte 12, fiind un cadou ideal pentru persoana iubită, vecini, muncitori cu ziua, medicul veterinar sau primarul care trebuie să-ţi semneze o autorizaţie.

Scris de Vasile
23 ianuarie 2016 03:01
Citește mai mult despre: alcool bomboane cadou dulciuri lichior

Alte articole

Vezi mai mult