Delir în Ardeal! Tocmai s-a aflat că actorul clujean Levente Molnár a fost nominalizat la Oscar

Clujul s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare, după ce în capitala Ardealului a ajuns în sfârșit vestea că Son of Saul, filmul în care joacă și unul din fiii urbei, actorul român Levente Molnár, a fost nominalizat la premiile Oscar.

Cu mic, cu mare clujenii au luat cu asalt Piața Matei Corvin, locul cel mai potrivit pentru o astfel de celebrare. ”Matei Corvin este la fel de român ca Levente Molnár, doar nu degeaba a stat 21 de ani pe tronul Ungariei. Era firesc să ne adunăm la statuia lui ca să ne bucurăm pentru succesul lui Levente Molnár”, a explicat unul dintre cei care au ieșit în stradă.

”Eu am aflat de vro 6 ore că filmul lui Levi al nostru o fost nominalizat la Oscar, dar până m-am îmbrăcat, până am îmbucat ceva, no, o trecut niște timp. Nu știu dacă filmul cu Levi are șanșe să câștige, dar nu asta-i important! E bine că se duce la Hollywood, să audă americanii de Cluj și de români, asta contează”, crede un alt fan al lui Levente Molnár.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 martie 2016 17:03

Alte articole

Vezi mai mult