Veganii sunt iuți în mișcări și în dialog, că foamea constantă îi face mai agitați. Dar niciunul nu este atât de rapid ca Maria Cristescu din București care a reușit să stabilească un nou record mondial, a introdus în conversație faptul e că e vegană la nici 7 secunde de la începerea discuției.

vegana cu legume.jpg

„Tocmai ce voiam să zic «dic bețaș, a trimis Elon Musk o mașină în cosmos» că n-am apucat să termin fraza fiind întrerupt de Maria ce mi-a zis: «Hei, dacă toți am fi vegani, ca mine, am merge mai mulți în cosmos, că folosim mai puține resurse». Tulai, mi-am scuipat în sân și pe stradă un pic, în viața mea n-am auzit pe cineva atât de rapid cu faza asta”, a povestit un martor ocular întregul eveniment. 

Acesta spune că e de acord cu afirmația Mariei în privința veganilor și a Cosmosului. „Din punctul meu de vedere să trimitem cât mai mulți acolo, că rămâne mai multă friptură aici pentru noi. Nu că era mai puțină cu ăștia pe-aici, dar e destul de greu să te concentrezi când o tai încet, să se scurgă un pic sucul din ea și unul îți trăncăne constant în cap despre cum omul e făcut să mănânce frunze, alge și licheni”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 28.02.2018 20:29 Monden

National Cinematografic