Denise Rifai și-a terorizat bărbatul cu 40 de întrebări când se uita la un meci

Una e să pui 40 de întrebări într-o emisiune TV, și cu totul altceva să pui 40 de întrebări unui bărbat care se uită la un meci de fotbal – sau care încearcă să se uite la un meci de fotbal, că e clar că dacă primești câte o întrebare din 2 în 2 minute n-ai cum să-l urmărești liniștit.

Obișnuită să pună întrebări de la emisiunea de la Kanal D, Denise Rifai a recidivat și pe canapea, bombardându-l pe iubitul ei cu 40 de întrebări despre meciul de la TV. „De ce l-a oprit arbitrul pe jucătorul ăla?“, „Ofsaid?!? Ce e ăla ofsaid?“, „De ce sunt toți jucătorii îmbrăcați la fel?“, „De ce au jucătorii numere pe spate, ce înseamnă ele?“ sunt doar câteva din cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le-a pus partenerului.

„În loc de meci de fotbal, am avut 40 de întrebări cu Denise Rifai“, s-a plâns bărbatul. „M-am ales cu cel puțin 40 de fire albe în cap. Dar, pe de altă parte, știu că se putea și mai rău, să primesc 40 de întrebări despre de ce n-am dus gunoiul sau 40 de întrebări despre dacă mi se pare că rochia o face să pară grasă.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 decembrie 2022 05:17
Citește mai mult despre: denise rifai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult