Denise Rifai şi Laura Chiriac duc dezbaterea la un alt nivel. Vor lupta în noroi, în costume de baie

Prezentatoarea TV Denise Rifai și fosta prezentatoare TV Laura Chiriac, acum candidat ALDE, s-au păruit ieri un pic la emisiunea electorală, prima acuzând-o pe a doua că a furat sloganul „Cu mâinile curate” de la colega ei Marinela Mititelu. Dar ciondăneala de ieri nu a fost decât începutul. La cererea publicului și la recomandarea CNA, cele două se vor înfrunta într-o nouă emisiune electorală, de data aceasta în noroi, îmbrăcate doar în costume de baie. 

„Regulile luptei libere sunt clare: nu deranjezi coafura, nu tragi de cercei, nu bagi degetele în ochi și nu tragi de țâțe. În rest, orice lovitură este permisă, mai ales cele care rup sutienul”, a declarat Armand Decebal, arbitru internațional în lupte libere în noroi, secțiunea femei. Meciul va avea 12 reprize, întrerupte de publicitate, iar Denise Rifai va avea voie să tag-uiască pe Marinela Mititelu în locul ei, iar Laura Chiriac va putea să cedeze locul pentru câteva runde lui Rareș Bogdan, cu condiția ca acesta să fie îmbrăcat în costumul bun, ăla de ginerică. 

Deja spațiul publicitar pentru emisiune a fost vândut în proporție de 50% către o firmă de glet și Consiliul Județean Buzău care vrea să promoveze vulcanii noroioși. Câștigătoarea bătăliei va intra în etapa următoare a competiției, când se va lupta cu Gabriela Firea în Finetti. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 mai 2016 13:07
Citește mai mult despre: denise rifai laura chiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult