Deoarece calul n-a fost gata la timp, Nuţu a ieşit din puşcărie călare pe Tudorel Toader

A fost show la eliberarea condiționată a cunoscutului interlop Nuțu Cămătaru. Deși acesta ceruse explicit gardienilor să-i fie adus calul lui preferat, pe care iese de obicei din pușcărie, se pare că autoritățile au fost din nou incompetente și calul nu era pregătit. Din fericire, Tudorel a intervenit din nou în momentul esențial.

”Făceam o ievaluare în biroul meu, unde sunt atât ministru, cât și decan, pensionar, membru în mai multe comisii, cât și persoană fizică, moment în care am intervenit pentru ieficientizarea unei ieliberări condiționate, acționând iecvestru pentru transportul ielevat al domnului Nuțu, ieliberat în baza recursului compensatoriu pe care tehnocrații l-au făcut, nu ieu”, explică Tudorel Toader, într-un raport de 36 de pagini și 3 anexe.

Nuțu Cămătaru spune că a fost mulțumit de Tudorel: ”Am doar cuvinte de laudă. A fost prompt, s-a pus singur în genunchi ca să mă urc pe el, nu a trebuit să-l lovesc cu cravașa prea mult. Am mai călărit slugoi din justiție, dar mulți erau mârțoage, cădeau când îmi înfigeam pintenii în ei. Tudorel ține la drum lung, am prins 45 km/h la un moment dat, după ce i-am promis că-i suplimentez indemnizațiile și-i dau și un morcov”, spune interlopul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
13 martie 2019 07:21
Citește mai mult despre: eliberare nutu camataru Tudorel Toader

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult