Departamentul de scouting de la Radio Zu

Morar şi Buzdugan au împrumutat la Radio Zu modelul Arsenal. Mai exact, au format un departament de scouting foarte bine pus la punct.
Dovadă stau atîtea şi atîtea glume bune pe care le spun, aduse de departament din presa de specialitate.

Cu ani în urmă regretata Aspirina Săracului era o adevărată rampă de lansare pentru poantele tinere. Toate glumele visau cu ochii deschişi să atragă atenţia grupului de presă Morar&Buzdugan.
De curînd, asta însemnînd cam acum un an de zile (un an de zile, raportat la o poantă bună, înseamna mai nimic), Plai cu Boi a intrat în vederile celor doi selecţioneri şi am putut să ne mîndrim că revista noastră a dat radioului o glumă care a fost preluată şi de gsp.ro, ceea ce înseamnă că l-a făcut să rîdă pînă şi pe Tolo.

 

Ascultă farsa aici.

 

farsa_2

 

pipera_division

 

 

 

Bineînţeles, pe gsp.ro se scria că este o farsă “în stilul inconfundabil” al lui Buzdugan. Şi veau dreptate, acesta e stilul său: vînează poante în ultimele luni de contract şi le ia pe mai nimic, sau chiar le fură, fără să menţioneze echipă de la care le-a ciordit.
Zilele acestea online-ul vuieşte de acest “stil inconfundabil” al lui Buzdu şi Morar, printre cei păgubiţi aflîndu-se şi fostul nostru coleg Julius Constantinescu (dailycotcodac.ro).
Am citit apoi că şi Zoso s-a plîns, dar probabil că e vorba de altceva, că despre umor nu poate fi vorba.
Dar, credeţi-mă, tot nu ar fi fost nimic. Doar că azi de dimineaţă, o veste a căzut ca trăznetul în redacţia noastră: “Buzdu şi Morar au dat de urma noastră. Ştiu că am făcut site-ul www.timesnewroman.ro!” La început nu ne-a venit să credem, am crezut că e o glumă mai puţin reuşită, sau chiar proastă de-a colegului nostru. Dar iată ce ne-a aruncat în faţă!

 

comment

Un sfat pentru Buzdu şi Morar: nu mai transferaţi de pe internet, veniţi la noi la redacţie să vedeţi poantele pe viu. Altfel, o să păţiţi ca Steaua.

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
18 septembrie 2009 11:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult