Unii români sunt atât de înnebuniți de sporturile extreme, încât ar face orice pentru o doză tot mai mare de adrenalină. E și cazul lui Mihai T din București, care și-a lăsat soția la volan tot drumul până în Predeal, ignorând sfaturile de bun simț ale cunoscuților, care i-au spus că femeia e pericol public. Spre groaza lor, exact asta își dorea maniacul.

sofer_femeie_adrenalina.jpg ”În curba de la Posada am știu ce simt condamnații la moarte. Acolo recunosc, am închis ochii”, spune Mihai. Acesta recunoaște însă că i-a mai ținut soției de volan când se machia și din când în când îi spunea când să calce ambreiajul, ca să-i schimbe el vitezele.

Adevărata nebunie a fost însă la hotel, când obsedatul de senzații tari a decis s-o lase pe soție să parcheze, în loc să facă ceea ce face orice bărbat sănătos la cap, adică să parcheze el. Martorii îngroziți spun că parcarea făcută de șoferiță a fost un calvar de 6 ore, cu pagube de sute de mii de Euro, zeci de mașini cu daună totală și turiști cu sechele pe viață. ”Iar nenorocitul ăla stătea în dreapta, rânjea și nu făcea nimic!”, spune Nicu, recepționer.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 14.03.2015 15:28 Monden

National Cinematografic