Deputatul Mihai Sturzu profită de traseismul politic! 35 de cântăreți s-au înscris deja în Hi-Q

Legea care permite aleșilor să migreze dintr-un partid în altul fără să-și piardă funcția produce deja efecte. Cel mai câștigat este deputatul Mihai Sturzu care, în doar două zile, a reușit să transfere 35 de cântăreți de muzică la el în formațiune.

„Trebuie să înțelegem că acești oameni au cântat în campanie pentru USL, nu pe liste separate. Cum USL nu mai există, trebuie să ne tragem oamenii noștri înapoi, să nu mai fie blocați în lupte politice”, a declarat Mihai Sturzu. Cântăreți precum Smiley, Velea dar și Gheorghe Gheorghiu s-au înscris zilele acestea în Hi-Q, făcând din trupă cea mai puternică formație guvernamentală din România. Cântăreții au promis că vor aduce cu ei și sute de mii de fani, care vor cânta alături cu ei în următoarea campanie electorală.

„Eu am ținut cu Hi-Q de mic și, practic, simt ca și cum m-aș fi întors acasă”, a declarat cantautorul Gheorghe Gheorghiu. Nu toți cântăreții au fost primiți în Hi-Q, printre cei refuzați numărându-se și Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, care s-a autopropus într-o conferință de presă în care a cântat mai bine de două ore.

Scris de Ef
4 septembrie 2014 13:09
Citește mai mult despre: hi-q PSD traseism

Alte articole

Vezi mai mult