Derută la USR? Vor un nou referendum, ca să decidă dacă să facă un referendum care să valideze referendumul

Odată ce-au organizat un prim referendum intern, useriștii se pare că au prins gustul lor. Și pentru că ei vor să facă un altfel de politică, au decis că referendumul prin care s-a votat ca partidul să se poziționeze împotriva modificărilor Constituției cerute de medievalii de la Coaliția pentru Familie să nu fie încă validat.

”Să nu ne pripim cu validarea”, a cerut Cristian Ghinea, unul dintre liderii USR. ”Să validăm, primesc, dar validarea unei decizii de o asemenea anvergură nu se poate lua altfel decât printr-un referendum. Și, bineînțeles, decizia de a organiza un referendum care să decidă dacă validăm sau nu referendumul nu poate veni decât în urma unui referendum. Și exact asta vom face, referendum despre referendum, pentru… mă rog, ați prins ideea.”

Cristian Ghinea a adăugat că nu întâmplător a cerut mai multă chibzuială din partea USR. ”E de datoria mea, ca ardelean, să chibzuim bine de tot înainte să… `i se atrage atenția de către un coleg că el nu e ardelean, ci bucureștean`… înainte să… ok, nu sunt ardelean, dar Dacian Cioloș e, iar noi am fost în același guvern, deci… cât timp nu există un referendum care să stabilească că eu nu sunt ardelean, sunt ce vreau eu. Iar dacă sunteți de altă părere, facem un nou referendum, să vedem cine are dreptate. Clar?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 august 2017 11:08
Citește mai mult despre: referendum USR

Alte articole

Vezi mai mult