Descindere la Nuțu Cămătaru. Polițiștii vor să știe cum a obținut 2 apartamente în weekend

Anchetatorii au descins în această dimineață, din nou, în locuința cunoscutului om de afaceri Nuțu Cămătaru, după ce s-a aflat că acesta a obținut brusc, în weekend, două apartamente. Oamenii legii vor să știe dacă nu este ceva necurat la mijloc, dacă nu cumva a fost iar un caz de extorcare.

„Vă jur, de data aceasta chiar ați bătut la ușa greșită. E-adevărat că persoana avea să-mi dea 800.000 de lei, dar eu nu am făcut nici un pic de presiune. Pur și simplu m-a sunat disperată și mi-a zis «Ia-le, Nuțule, doar să-mi faci scrisoare că n-am datorii la tine». Păi așa clienți să tot ai, pe bune, voi credeți că-mi face plăcere să mă duc după oameni să-i chinui? Dacă credeți asta suneți țigani. Nu știu cine a fost și cu ce a amenințat-o, eu nu”, a declarat omul de afaceri.

Acesta a spus că se bucură totuși că a primit cele două apartamente, că acum poate amenaja pe fiecare dintre ele pentru câte o maimuță. „Voi cere autorităților eliberarea celor două maimuțe, că acum am toate condițiile să le țin cum trebuie, să nu mai fugă prin vecini”.

Scris de Ef
30 septembrie 2019 18:09
Citește mai mult despre: Rovana

Alte articole

Vezi mai mult