Descindere la Nuțu Cămătaru. Polițiștii vor să știe cum a obținut 2 apartamente în weekend

Anchetatorii au descins în această dimineață, din nou, în locuința cunoscutului om de afaceri Nuțu Cămătaru, după ce s-a aflat că acesta a obținut brusc, în weekend, două apartamente. Oamenii legii vor să știe dacă nu este ceva necurat la mijloc, dacă nu cumva a fost iar un caz de extorcare.

„Vă jur, de data aceasta chiar ați bătut la ușa greșită. E-adevărat că persoana avea să-mi dea 800.000 de lei, dar eu nu am făcut nici un pic de presiune. Pur și simplu m-a sunat disperată și mi-a zis «Ia-le, Nuțule, doar să-mi faci scrisoare că n-am datorii la tine». Păi așa clienți să tot ai, pe bune, voi credeți că-mi face plăcere să mă duc după oameni să-i chinui? Dacă credeți asta suneți țigani. Nu știu cine a fost și cu ce a amenințat-o, eu nu”, a declarat omul de afaceri.

Acesta a spus că se bucură totuși că a primit cele două apartamente, că acum poate amenaja pe fiecare dintre ele pentru câte o maimuță. „Voi cere autorităților eliberarea celor două maimuțe, că acum am toate condițiile să le țin cum trebuie, să nu mai fugă prin vecini”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 septembrie 2019 18:09

Alte articole

Vezi mai mult