Descinderi DIICOT! Au fost premiaţi traficanţii de marijuana care nu furau la cântar

„Ziua Z” la DIICOT! În această dimineaţă, procurorii din cadrul direcţiei au declanşat o operaţiune masivă, în cadrul căreia au fost premiaţi cultivatorii şi traficanţii de marijuana care nu ciupeau la cântar.

Rastafarienii din cartierul Pantelimon au fost primii vizaţi de acţiunile ofiţerilor DIICOT. „A fost frumos, ne-au dat flori şi bomboane, ştiau ei că la noi gramu’ e gram, să mă bată Jah dacă te mint. Ăia din Colentina sunt nişte ţepari, dacă le ceri un gram şi-ţi dau 0,7 să ştii că ai avut noroc. Sper că pe ăia i-au tras de urechi”, spune Ziggy Popescu, şef de scară.

Acţiunea, spun reprezentanţii instituţiei, a fost una de amploare, în cadrul acesteia fiind mobilizaţi sute de ofiţeri de poliţie judiciară, o formaţie de stoner rock psihedelic din Feteşti, câţiva băieţi care ştiu să recunoască marfa de calitate dar şi 400 de kilograme de nachos şi pufuleţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
16 mai 2018 13:05

Alte articole

Vezi mai mult