Descoperă România! 10 lucruri despre Postul Crăciunului

E perioada în care te abţii de la carne ca să simţi mai bine gustul şoricului când tai porcul;

Unele reguli le mai poţi încălca şi în post, dar regula de a da bani la Biserică e sfântă;

Porcul se îngraşă în această perioadă, dar cel mai tare se îngraşă contul Patriarhului;
Ca să pătimească şi ei în post, veganii n-au voie să se laude cât sunt ei vegani;

În mod paradoxal, în multe localităţi rurale cel mai gras individ e tocmai şeful de post;

Un român isteţ şi-a vopsit porcul portocaliu şi acum aleargă prin curte să taie dovleacul;

Ca să fim siguri că nu vom fi ispitiţi, BOR ne recomandă să lăsăm în cutia milei banii pe care i-am fi dat de obicei pe carne;

Mulţi români ţin post negru în perioada asta, fiindcă n-au aflat că există şi alte alimente în afară de ceafă;

Pentru că în post trebuie să se abţină de la obişnuitul crenvurşt cu două ouă, Mihaela Rădulescu mănâncă dimineaţa un castravete cu două prune;

Câţiva locuitori din Cernavodă sunt norocoşi! Porcul lor e verde şi face flori, deci poate fi mâncat în post.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 noiembrie 2015 08:41
Citește mai mult despre: carne Descopera Romania post religie traditii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult