Descoperire şocantă: Pisicile nu existau înainte de internet!

Cercetătorii de la Universitatea de Internet din Edinburgh au publicat recent rezultatele unui studiu care schimbă total percepţia noastră despre animalele domestice. Astfel, conform cercetătorilor britanici, nu există nici o dovadă a existenţei pisicilor înainte de apariţia internetului.

„Am căutat prin sute de arhive, biblioteci şi situri arheologice şi n-am găsit nici o dovadă că ar fi existat pisici în vechime. Ele au apărut odată cu apariţia internetului, fiind, de fapt, un fel de maimuţe modificate genetic, create special pentru ca oamenii care folosesc internetul să aibă cu ce să-l umple”, au explicat cercetătorii.

Aceştia au demontat şi teoria conformă căreia egiptenii venerau pisicile. „Ce vedeţi pe pereţi şi statui în Egipt nu sunt pisici, sunt nişte câini realizaţi de un artist care nu era aşa talentat. Ca dovadă, pe măsură ce omenirea a evoluat, animalele care arătau a pisică au început să dispară din picturi, fiind înlocuite de animale reale cum ar fi câinii, caii sau păsările”.

Scris de Ef
12 aprilie 2012 06:04

Alte articole

Vezi mai mult