Deşertificarea ameninţă România! În 2050 nu va mai ploua la Electric Castle

Încălzirea globală riscă să transforme iremediabil clima României! Pe baza unui model matematic complex şi a probelor extrase din gheţarul de la Scărişoara, specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au calculat că în anul 2050 e posibil să nu mai plouă la Electric Castle.

„Cândva o mocirlă primitoare şi mustoasă, curtea castelului din Bonţida va aminti, în 2050, mai degrabă de o pepenărie din Dăbuleni – uscată, netedă, cu ţărâna tare ca piatra, fără pic de ploaie torenţială cu bulbuci, cel puţin nu în a doua săptămână din august. Aşa că degeaba vă mai gândiţi acum să lăsaţi moştenire copiilor şi nepoţilor cizmele alea blanao de cauciuc”, avertizează Aureliu Săndulici, vice-meteorolog şef adjunct.

„Electric Castle fără noroi până în gât? O, nu! Am face bine să reducem emisiile de carbon RAPID, cât încă mai avem o şansă”, au transmis, într-o declaraţie comună, reprezentanţi ai acţionariatelor Sidex Galaţi, Alro Slatina, Dacia Mioveni şi S.C. Cooperativa de Noxe Toxice „Rompoluarea” SA Bârlad.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 iunie 2021 17:06

Alte articole

Vezi mai mult