Deşi a luat 2 ani cu suspendare, pentru Cheloo greul abia începe: au aflat ai lui că fumează!

Veşti din ce în ce mai proaste pentru rapperul Cheloo! La scurt timp după ce a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru posesie de marihuana, acesta a anunţat pe Facebook: “Să-mi bag p**a, au aflat ai mei că fumez.”

Cu toate că Cheloo îşi luase toate precauţiile, rugându-l insistent pe judecător să scrie în verdict “vandalism şi distrugere” în loc de “fumat” şi ascunzându-se de presă ca să nu fie văzut la TV, se pare că tatăl lui Cheloo, Marian Cheloo, ar fi aflat adevărul chiar aseară, de la o vecină bine intenţionată.

În trecut, Cheloo senior a mai descoperit un pachet de ţigări în ghiozdanul fiului său, dar tragedia a fost evitată cu succes. “Atunci l-am rugat pe Ombladon să-l sune pe taică-miu şi să ‘recunoască’ că e pachetul lui. Credeam că o să ţină faza, dar iată că adevărul iese mereu la iveală”, mărturiseşte interpretul. “Acum mai sper doar să nu afle că era marihuana, că nu-mi mai dă voie să ies afară o lună de zile.”

“Credeai că Cheloo e dur? Să-l vezi pe ta-su”, spune impresarul Florin Epstein. “Pe la începuturile trupei, venea cu Cheloo până în studio, să fie sigur că nu chiuleşte. Nu vă mai zic cât ne rugam de el să-l lase pe Cheloo în turneu.”

“Măcar nu poate să-l apuce de păr”, a comentat un apropiat al lui Cheloo.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
19 mai 2017 02:29
Citește mai mult despre: cheloo marijuana pedeapsă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult