Deşi a luat 2 ani cu suspendare, pentru Cheloo greul abia începe: au aflat ai lui că fumează!

Veşti din ce în ce mai proaste pentru rapperul Cheloo! La scurt timp după ce a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru posesie de marihuana, acesta a anunţat pe Facebook: “Să-mi bag p**a, au aflat ai mei că fumez.”

Cu toate că Cheloo îşi luase toate precauţiile, rugându-l insistent pe judecător să scrie în verdict “vandalism şi distrugere” în loc de “fumat” şi ascunzându-se de presă ca să nu fie văzut la TV, se pare că tatăl lui Cheloo, Marian Cheloo, ar fi aflat adevărul chiar aseară, de la o vecină bine intenţionată.

În trecut, Cheloo senior a mai descoperit un pachet de ţigări în ghiozdanul fiului său, dar tragedia a fost evitată cu succes. “Atunci l-am rugat pe Ombladon să-l sune pe taică-miu şi să ‘recunoască’ că e pachetul lui. Credeam că o să ţină faza, dar iată că adevărul iese mereu la iveală”, mărturiseşte interpretul. “Acum mai sper doar să nu afle că era marihuana, că nu-mi mai dă voie să ies afară o lună de zile.”

“Credeai că Cheloo e dur? Să-l vezi pe ta-su”, spune impresarul Florin Epstein. “Pe la începuturile trupei, venea cu Cheloo până în studio, să fie sigur că nu chiuleşte. Nu vă mai zic cât ne rugam de el să-l lase pe Cheloo în turneu.”

“Măcar nu poate să-l apuce de păr”, a comentat un apropiat al lui Cheloo.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
19 mai 2017 02:29
Citește mai mult despre: cheloo marijuana pedeapsă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult