Deşi a murit de 6 ani, Adrian Păunescu încă are 80 de kile

Deşi au trecut 6 ani de la trecerea în nefiinţă a marele nostru poet, acesta e în continuare mare, trăgând 80 de kile la cântar, în ciuda descompunerii fireşti care a avut loc. Specialiştii estimează că la înhumare poetul ar fi putut cântări până la 300 de kilograme. Chiar şi-aşa, Păunescu nu e cel mai mare scriitor din istoria Românilor, locul 1 fiind deţinut în continuare de Ion Creangă, care atinsese 500 de kilograme când a fost dus de Eminescu la Junimea, continuând să se îngraşe pe banii lui Maiorescu.

Revenind la marele, uriaşul nostru poet Adrian Păunescu, rememorăm cu tristeţe vandalizarea statuii sale, de către un ilfovean scelerat angajat la primăria Capitalei, care a şters vopseaua de pe statuia marelui poet, răpind intenţia artistică de a releva dimensiunea ridicolă a întregii sale activităţi.

Pe locul doi chiar şi la grăsime, “marele” Păunescu a fost mereu un mediocru, fiind de multe ori întrecut chiar şi ca lingău, de către Vadim Tudor. Din păcate, amintirea lui Păunescu se şterge la fel de greu din minţile românilor semidocţi precum trupul său refuză să se aneantizeze şi să se transforme în bălegarul pe care el l-a furnizat culturii române.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ionut
5 noiembrie 2016 09:11
Citește mai mult despre: comemorare paunescu

Alte articole

Vezi mai mult