Deşi are 50 de ani, Răduleasca înca nu s-a prins ca lumea o place pentru corp, nu pentru ce spune

Îndrăgita divă TV Mihaela Rădulescu trăieşte o dramă cunoscută doar de cei mai apropiaţi prieteni ai vedetei. Astfel, deşi a ajuns la o vârstă la care alte mămici adună deja bani să dea şpagă să ia copilul Bacalaureatul, Mihaela încă mai crede că lumea este foarte interesată de ce-i iese pe gură în loc de pozele cu ea dezbrăcată.

“Minte sărmană, draga noastră Mihaela. O vedem zilnic cum încearcă să scoată panseuri filosofice, sfaturi de viaţă, idei de gospodărie şi, tot zilnic, vedem cum n-o bagă nimeni în seamă dacă nu face asta echipată cu un decolteu generos”, spune un apropiat al vedetei, supranumită “mătuşa cea bună a asistentelor TV”. “Să nu mă înţelegeţi greşit, nu că atunci când îşi arată sânii ar spune ceva interesant. Femeia spune mai multe platitudini ca Paler, la egalitate cu Bianca Drăguşanu”.

Specialiştii în mondenităţi sunt de părere că Răduleasca se zbate degeaba să atragă atenţia asupra ei atâta timp cât nu divorţează de cineva. “Ar trebui să divorţeze sau să se despartă de cineva. Problema e că nu mai ştim exact cu cine umblă, probabil cu Dani Oţil, şi nu suntem foarte siguri ce e aia, dacă l-a înfiat sau doar îl foloseşte ca accesoriu în loc de geantă. Dacă se desparte e ok, imediat primeşte o emisiune la TV sau 15 minute de interes naţional.Sau să trimită nişte poze cu un sfârc, sfârcul e tot timpul bun”.

Scris de Ef
4 iulie 2013 04:07

Alte articole

Vezi mai mult