Disperare la Brașov, unde autoritățile permit desfășurarea unor atrocități în Piața Sfatului, în ciuda sutelor de apeluri la 112, făcute de cetățeni care doresc să nu mai fie agasați de boșorogi pe LSD care urlă în boxe date la maxim, pentru că altfel n-ar fi auziți de ceilalți boșorogi care au venit să-i vadă.apel112_cerbul_de_aur.jpg

Apelurile au fost înregistrate. Cetățenii reclamau, printre altele, ”un sunet ca de vapor în derivă, sau poate Corina Chiriac în minirecital, nu-mi dau seama prea bine”, dar și ”Satana cu o bormașină din iad îmi găurește timpanele”, în timp ce cânta Silvia Dumitrescu.

Cei care au sunat la 112 spun că le-au răspuns persoane care părea în cârdășie cu boșorogii odioși de pe scenă: ”Mie mi-a zis femeia aia să sun mai târziu, că acum e Cerbul de Aur și se uită. Păi exact asta vreau să reclam! Din bani publici se organizează această dezgustătoare paradă a fosilelor, care sperie turiștii. De ce nu se duc la Olănești, să asculte Brenciu și Bănică la căști, cum fac boșorogii normali?”, spune Mioara, din Brașov, indignată de ce se întâmplă.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Saturday, 01.09.2018 15:53 Monden

National Cinematografic