Deşi au fost înregistrate sute de apeluri la 112, Festivalul Cerbul de Aur continuă!

Disperare la Brașov, unde autoritățile permit desfășurarea unor atrocități în Piața Sfatului, în ciuda sutelor de apeluri la 112, făcute de cetățeni care doresc să nu mai fie agasați de boșorogi pe LSD care urlă în boxe date la maxim, pentru că altfel n-ar fi auziți de ceilalți boșorogi care au venit să-i vadă.

Apelurile au fost înregistrate. Cetățenii reclamau, printre altele, ”un sunet ca de vapor în derivă, sau poate Corina Chiriac în minirecital, nu-mi dau seama prea bine”, dar și ”Satana cu o bormașină din iad îmi găurește timpanele”, în timp ce cânta Silvia Dumitrescu.

Cei care au sunat la 112 spun că le-au răspuns persoane care părea în cârdășie cu boșorogii odioși de pe scenă: ”Mie mi-a zis femeia aia să sun mai târziu, că acum e Cerbul de Aur și se uită. Păi exact asta vreau să reclam! Din bani publici se organizează această dezgustătoare paradă a fosilelor, care sperie turiștii. De ce nu se duc la Olănești, să asculte Brenciu și Bănică la căști, cum fac boșorogii normali?”, spune Mioara, din Brașov, indignată de ce se întâmplă.

Scris de Ionut
1 septembrie 2018 13:09
Citește mai mult despre: Cerbul de Aur urgenta

Alte articole

Vezi mai mult