Deşi au spart un milion de dolari pe SMS-uri, angajaţii Primăriei Bascov n-au reuşit să aducă un Oscar pentru România

Tristeţe mare în Bascov, comuna care a dat 100.000 de euro pe SMS-uri la Măruţă, ca să câştige la un concurs ansamblul lor de dansuri. Aseară, deşi au făcut tot posibilul şi au acumulat iar o factură imensă la Vodafone, angajaţii primăriei n-au reuşit să aducă un Oscar pentru România.

Bascovenii au cheltuit nu mai puţin de un milion de dolari pe SMS-uri trimise la Academia Americană de Film, doar-doar primim şi noi un premiu.

Potrivit bascovenilor, doar Moldova a votat cu noi anul acesta. Celelalte state, precum Colorado, Utah şi mai ales Pennsylvania, pe care contam, nu ne-au acordat niciun vot. “Doar de la Alaska am mai luat nişte puncte, în rest şi-au bătut joc, au votat cu mexicanii”, spun cei din Bascov, care sunt decişi să nu susţină niciun film american la festivalul Anonimul.

A fost o noapte lungă în Bascov. Zeci de persoane au tocit tastele telefoanelor primăriei, votând succesiv pentru cel mai bun scenariu, cea mai bună actriţă şi aşa mai departe, fără succes însă. În semn de omagiu, factura de un milion de dolari va sosi la Bascov cu un vehicul blindat, pentru că data trecută dubiţa s-a rupt prin gropile din comuna argeşeană. 

Ambiţia bascovenilor nu se opreşte aici. Comuna Bascov va cere un nou credit de 4 milioane de dolari, pentru că vrea să trimită SMS-uri la NASA, ca să ia un bascovean în spaţiu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
5 martie 2018 13:16
Citește mai mult despre: Bascov oscar SMS

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult