Deşi banca i-a confiscat maşina, Adi Minune nu disperă: „Voi fi plimbat cu căruciorul”

Adi Minune nu uită de unde a plecat! Rămas fără maşină, după ce banca i-a confiscat-o pentru că avea rate restante, manelistul a anunţat că revine la primul mijloc de transport din viaţa lui: căruciorul de bebeluş. El este convins că nu îi va fi deloc greu să găsească persoane dispuse să-l împingă cu căruciorul.

„Chiar dacă au trecut atâţia ani de când nu l-am mai folosit, încă încap perfect în el”, a exultat manelistul. „Mai ales că e decapotabil, ca maşina care mi-a fost luată de bancă, nici nu cred că voi simţi diferenţa. Mai trebuie doar să-mi pun un claxon, ca să pot claxona după gagicile frumoase. N-o să le pot lua lângă mine în cărucior, că nu e loc, dar le pot lăsa să mă împingă.”

Odată ce va reveni în cărucior, manelistul va putea onora şi numeroasele oferte de publicitate pe care le are. „Oferte pe care până acum le refuzam, cum ar fi să fac reclamă la pamperşi sau la cărucioarele «Primii paşi», acum mi se vor potrivi ca o mănuşă. Sunt convins că banii nu vor mai fi niciodată o problemă pentru mine”, spune Adi Minune.

Scris de Calin
5 august 2013 09:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult