Deşi biletele nu prea se vindeau, concertul Rammstein a fost salvat. Cântă Bănică în deschidere!

Concertul Rammstein, care se preconiza a fi un mare eşec din cauza vânzărilor reduse de bilete, pare totuşi să fi fost salvat, după ce Ştefan Bănică Jr. a anunţat că va susţine un mini-concert de Crăciun în deschidere.

Potrivit marilor distribuitori de bilete la concerte şi alte evenimente, în minutele de după anunţul lui Bănică s-au vândut zeci de mii de bilete.

„Înainte ca Bănică să vină cu propunerea se vânduseră 500 de bilete şi se mai dăduseră vreo 2000 de invitaţii, prin sistemul clasic, adică bloggeri, pişcotari, oameni de prin agenţii, obişnuiţii pomenilor din show-biz. După anunţ, am încasat 4 milioane de Euro în 2 ore”, declară Victor R, manager la Biletristica.ro, site de bilete şi invitaţii.

Vocalistul Rammstein, Till Lindemann, a declarat în numele trupei că întreaga Germanie, dar şi muzica rock în general îi sunt recunoscătoare marelui artist român, prezenţa sa în deschidere provocând o vânzare aproape instantanee a biletelor rămase.

„Îi mulţumim domnului Ştefan Bănică şi îl asigurăm că nu ne-am supărat deloc pentru că a refuzat să cântăm un duet cu el, dumnealui e un mare artist”, a mai declarat Ollie Riedel, basistul trupei Rammstein.

Scris de Ionut
28 iulie 2013 09:07

Alte articole

Vezi mai mult